Uvjeti korištenja Web Shopa konferencije

Opće odredbe

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata ili reklamacije proizvoda. Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek je prodavatelj proizvoda putem interaktivne online usluge koja je omogućena putem Internet (web) stranica (u daljnjem tekstu Web Shop). Kupac proizvoda je krajnji registrirani korisnik Web shopa koji odabere jedan proizvod, generira narudžbu te plati proizvod.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek prodaje i dostavlja proizvode (robu i uslugu) putem Web Shopa sukladno uvjetima i odredbama u nastavku. Korištenjem i pristupom Web Shopu smatra se da je kupac ili posjetitelj (krajnji korisnik) pročitao i razumio Uvjete korištenja, da je s istim upoznati i suglasan sa ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaje na korištenje usluge u skladu s njima. Krajnji korisnici (kupac, posjetitelj) upite uz korištenje usluge može poslati na e-mail: sst2016@etfos.hr

Za potrebe ovih odredbi i uvjeta referentna točka je stranica koja sadrži detaljne informacije o proizvodu, usluzi, konferenciji ili događaju.

Pravo korištenja Web Shopa nije prenosivo na druge fizičke ili pravne osobe.

Informacije na Web Shopu mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške. Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj Web Shopa i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će Web Shop i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik i registrirani korisnik (kupac) izričito prihvaća korištenje ovog Web Shopa na svoju vlastitu odgovornost te snosi isključivo sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak računalne opreme. Bilo kakvo jamstvo dano na ovim stranicama odnosi se isključivo na proizvode ili usluge koje pruža Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek pridržava pravo u bilo kojem trenutku nadograditi, izmijeniti ili ukinuti Web Shop i/ili povezane stranice, uključujući, ali bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek je ovlašten prestati objavljivati bilo koji dio/vrstu informacija te promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka, može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike. Informacije mogu biti promijenjene bez prethodne obavijesti. Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek može također u bilo koje vrijeme napraviti poboljšanja i/ili promjene na proizvodima opisanim u ovim informacijama, bez prethodne obavijesti. Ukoliko Korisnik (kupac) ne prihvaća Uvjete korištenja, obvezan je suzdržati se od uporabe i korištenja Web Shopa. Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek pridržava pravo revidirati Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku kao i ukinuti pristup Web Shopu bez prethodne obavijesti

Cijena i opis proizvoda

Proizvod koji se prodaje je u skladu s pisanim opisom danom kroz stavke opisa ispod naziva proizvoda.

Cijena koju će te platiti navedena je na stranici proizvoda i uključuje sve poreze. Cijena je izražena u valuti euro (€). Cijena proizvoda ne uključuje trošak dostave.

Prije plaćanja konačna cijena biti će preračunata u kune i kao takva biti će prikazana kupcu.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek zadržava pravo izmjene opis proizvoda, cijene i uvjeta u bilo kojem trenutku.

Postupak narudžbe

Da bi se vaše narudžbe bila ispravna morate pratiti proces koji omogućava Web Shop. Vaša narudžba je prihvaćena ako ste od naše strane dobili e-mail potvrdu o narudžbi. Dobivanjem e-mail potvrde Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek smatra da ste suglasni sa narudžbom i da postoji ugovorni odnos.

Dostupnost proizvoda

Ukoliko Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će dostupne te o tome obavijestiti Kupca e-mailom (telefonom) s naznakom isporuke preostalih proizvoda.

Plaćanje

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima) kupac će Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek platiti temeljem elektroničkog sustava naplate T-COM Pay Way) ili plaćanje pouzećem.

Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Naplaćeni iznos na kreditnoj kartici kupca je pretvoren u lokalnu valutu prema tečaju udruge kreditnih kartica (engl. All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations).

Proizvode putem WebShopa moguće je platiti na sljedećim karticama:

MasterCard MasterCard www.mastercard.com
Maestro Maestro www.maestrocard.com
Visa Visa www.visa.com

Sigurnost plaćanja

U postupku plaćanja Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek koristi usluge T-Com (treće strane). T-COM Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

MasterCard SecureCode

secureCode_logo

Verified by Visa

VerifiedbyVisa

Isporuka

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek će naručeni proizvod dostaviti poštom u roku od 5 radnih dana (od ponedjeljka do petka).

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek će proizvode i usluge koje su navedene kod događaja ili konferencija omogućiti sukladno rokovima navedenim u opisu.

Otkazivanje i reklamacija

Kupac može napraviti otkazivanje i reklamaciju proizvoda sukladno zakonskim uvjetima.

U slučaju usluga koje su vezane uz događaje ili konferencije možete je otkazati do 7 radnih dana prije početka događaja ili konferencije. Da bi ostvarili svoje pravo otkazivanja ili reklamacije morate nas obavijestiti putem e-mail na adresu: sst2016@etfos.hr o svojoj namjeri otkazivanja ili reklamacije. Za otkazivanje ili reklamaciju potrebno je navesti br. narudžbe ili računa.

Privatnost

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek pružati će zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima i krajnjim korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Prikupljeni podaci o kupcima i korisnicima dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek ne prikuplja i pohranjuje podatke vezane uz kartice (nrp. broj kartice, kode verifikacije).

Obveze kupca i krajnjeg korisnika

Kupac i krajnji korisnik je isključivo i jedino odgovoran za nabavu, korištenje i održavanje svoje računalne opreme, uključujući ali ne i ograničeno na cjelokupni software i hardware koji posjeduje i koristi, kao i drugu opremu potrebnu za pristup i korištenje Web Shopa te sve sa tim povezane troškove. Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek nije odgovoran za bilo kakva oštećenja opreme kupca koja mogu nastati kao posljedica korištenja ovog Web Shopa.

Od registriranog krajnjeg korisnika i kupca prikupljaju se samo nužni podaci koji su neophodni za ispunjenje naših obveza. Obveza je kupca da su te informacije točne i ažurne.

Kupac za svoj korisnički račun mora definirati zaporku (lozinku) sukladno pozitivnoj praksi.